Logo
Det sker i 2024

Det sker i 2024

Det sker i 2024

9. februar 2024

Bestyrelsen har tegnet stregerne for partiforeningens arbejde i 2024. Vi oplever det som vigtigt og givende at mødes i bestyrelsen, både for at drøfte og debattere stort og småt, ligesom det giver lejlighed til at stille spørgsmål ved ståsteder og retninger.

Vi håber, at flere vil være med i de gode snakke, og vi har derfor et medlemsmøde på tegnebrættet i 2024 under overskriften ”Hvad skal vi gå til valg på – hvad vil vi gerne kendes for?” 

Den 26. februar skal generalforsamlingen vælge spidskandidat til det kommende Kommunalvalg i 2025. Aktuelt er der 2 kandidater, de nuværende byrådsmedlemmer Irene Lund Pedersen og Jens Jensen. 

Vi har desuden planer om et medlemsmøde omhandlende Megaton/GreenGo Energy, hvor vi gøres klogere på både forsiden og bagsiden af projektet i forhold til borgerrettede aspekter, økonomi og bæredygtighed.

Den 9.juni er der valg til Europa-Parlamentet, og vi forventer at se vores kandidat Niels Fuglsang til dialog og debat med andre kandidater.

Vi håber også at mødes medlemmer imellem under endnu mere hyggelige forhold, i form af en arbejdersang og -fortælleraften. Vi har en hyggelig eftermiddag/aften med sang og gode historier på tegnebrættet.

Følg med

Kig gerne vores Facebookside. Klik her for at gå til siden

Vil du gerne følge debatten fra Byrådet, kan du både finde dagsordner og referater på kommunens hjemmeside. Klik her for at finde dagsordner og referater

Du kan også komme med til Byrådsmøderne hjemmefra ved at se på med livestream. Klik her for at gå til Kommune TV